Sponsor Acties & Sponsors Uitgelicht

Alliance ’22 biedt sponsoren de mogelijkheid om een gerichte actie voor jullie, de leden, aan te bieden.
Hieronder vind je een overzicht van de sponsoren die op dit moment een actie hebben.

Voor wie is de actie geldig:
De sponsoren en Alliance doen dit in goed vertrouwen. De acties zijn geldig voor alle leden van Alliance en voor degenen die de club een warm hart toedragen. Sommige sponsoren maken gebruik van een speciale actiecode, deze kan je vinden op de actiepagina van de sponsor.
Als je een leuke actie ziet, geef dan even aan dat je via Alliance komt. Daar zal de sponsor blij mee zijn!

Bekijk hieronder de Sponsor acties & Sponsors uitgelicht:

Datasign is sponsor en media partner van Alliance ’22 en gevestigd in de buurt van Alliance. Ze maken al websites sinds 1999. Datasign verzorgt al meer dan 10 jaar onze zeer actuele website, social media en nog vele andere internet gerelateerde zaken. Wil je ook een goede nieuwe website of webshop? Wij bevelen Datasign van harte aan!

De aanbieding
Datasign maakt al websites vanaf €399,00, die zijn tevens super mobiel geschikt en goed vindbaar.
Alle leden, supporters of andere sponsors van Alliance ’22 ontvangen het 1e jaar; 1 domeinnaam registratie gratis enΒ 25% korting op een premium hosting pakket, bij aanschaf van een website. Prijzen zijn excl. btw.

Datasign Websites & Webshops
Meer weten over Datasign? Bezoek dan gerust eens hun website https://www.datasign.nl/ voor alle info en bekijk ook eens hun portfolio op https://www.datasign.nl/#portfolio , wellicht wil jij ook zo’n mooie website!

Restaurant ’t Wapen van Kennemerland, ook wel bekend als de stinkende emmer, ligt vlakbij Alliance en heeft een aantal leuke acties voor Alliance leden.

Naast de gunstige ligging vlakbij Alliance heeft eigenaar Robbert van Berkel zelf ook in de jeugd van Alliance gevoetbald en draagt de club daarom een warmΒ  hart toe. Daarnaast verzorgd ’t Wapen van Kennemerland regelmatig het eten voor evenementen op de club.

De aanbieding voor leden
’t Wapen van Kennemerland heeft speciaal voor Alliance leden een aantal leuke kortingen bedacht. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is bij je reservering aangeven dat je lid bent van Alliance! Je kunt dan profiteren van de volgende aanbiedingen:

Β·Β Β Β Β Β Β Β Β  10% korting voor alle leden van Alliance
Β·Β Β Β Β Β Β Β Β  5% korting op het huren van onze zalen
Β·Β Β Β Β Β Β Β Β  Afsluiting of start van het seizoen: 3 gangen diner of BBQ + onbeperkt drinken (2,5 uur) €40,- per persoon
Β·Β Β Β Β Β Β Β Β  Bierproeverij: proeverij van diverse bieren met bijpassende hapjes € 15,- (minimaal 15 personen)
Β·Β Β Β Β Β Β Β Β  Wijnproeverij: proeverij van diverse wijnen met bijpassende hapjes €15,- (minimaal 15 personen)
Β·Β Β Β Β Β Β Β Β  Pannenkoeken + onbeperkte limonade + verassingstoetje €10,- per kind

’t Wapen van Kennemerland
Dagelijks open voor koffie, lunch, borrel, diner & zaalverhuur.

Voor Haarlemmers is ’t Wapen van Kennemerland een geliefde pleisterplaats na een ontspannen wandeling of fietstocht. Laat je niet misleiden door de naam β€˜de Stinkende Emmer’, waaronder het restaurant onder echte β€˜muggen’ misschien nog beter bekend is.
We serveren heerlijke gerechten uit het seizoen met een wisselend maandmenu, daarnaast ook vaste klassiekers als carpaccio, satΓ© & tomatensoep.
Voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak of een borrel bent je meer dan welkom op deze prachtige locatie aan de rand van Haarlem.

Meer weten? Reserveren? Of benieuwd naar ons restaurant? Neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens of neem een kijkje op www.wapenvankennemerland.nl!

Mooijekind Vleut

Mooiekind Vleut is al jaren trouwe sponsor van Sv Alliance ’22. Samen zijn we supports van KiKa. Als toonaangevende makelaar in de regio zorgt Mooijekind Vleut dat u duurzaam gelukkig bent met uw huis. Dat doen ze al meer dan 40 jaar, inmiddels met kantoren in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

Mooije kind Vleut steunt KiKa, omdat ze het heel belangrijk vinden dat er meer kinderen genezen van kanker; van 75% naar 95%. KiKa werkt daar hard aan, o.a. door fondsen te werven voor vernieuwend onderzoek, activiteiten te ontplooien gericht op minder pijn tijdens behandelingen en te wedijveren voor een betere kwaliteit van leven als de kinderen groter groeien. En bijvoorbeeld lekker willen sporten. Tja… wie wil dat nu niet? KiKa kan daarbij alle hulp gebruiken.

Jij blij. Kika blij. Je club blij. Wij blij.

 

Van de fee van elk huis dat Mooijekind Vleut voor Alliance-leden aankoopt of verkoopt, wordt €150,- gedoneerd aan Kika en €150,- aan Alliance ’22. Scoor je mee?
https://mooijekindvleut.nl/voor-kika/

Soccer Center HaarlemΒ  – Sport 2000 Absolute Teamsport Haarlem & Voetbalcenter

Absolute Teamsport Haarlem en Alliance ’22 hebben al jaren een goede band met elkaar en de ruim 900 leden van de vereniging krijgen dan ook 10% korting op hun schoenen bij deze specialist uit Haarlem. Kom langs in onze shop in de Generaal CronjΓ©straat 16 en laat je verrassen door het breedste assortiment voetbalschoenen uit Noord-Holland.

Meer info: www.absoluteteamsporthaarlem.nl

Alliance & KiKa
Alliance ’22 wil zich graag inspannen voor promotie en inzameling voor KiKa. Denk maar aan het Kika Alliance jeugdtoernooi, wat al vele jaren wordt gehouden en inmiddels uitgeroeid is tot het grootste jeugdtoernooi van Nederland, of aan de inzameling en verkoop van kleding en voetbalschoenen.

Met deze initiatieven gaan we natuurlijk gewoon door. Heb jij een idee voor een Alliance actie voor jouw team of voor de vereniging speciaal voor Kika? Laat het ons dan weten en mail naar kika@alliance22.nl

Zie ook de Sponsors actie van Mooijekind Vleut !

Kijk op de website van Kika (www.kika.nl) als je meer wilt weten over onderzoek of kinderkanker.

Een ervaren en dynamisch Aannemingsbedrijf!
Aannemingsbedrijf Noord Zuid B.V. is een bedrijf dat zijn kracht haalt uit de samenwerking met betrouwbare leveranciers en onderaannemers.

  • We denken mee met onze opdrachtgevers
  • We hebben gevoel voor detail en kwaliteit
  • We voeren zowel kleine klussen als grote projecten uit
  • Zal opdrachten middels een goede tijdsplanning realiseren
  • We vinden het goed coΓΆrdineren en tijdig controleren van de werkzaamheden essentieel
  • Klantvriendelijkheid is bij ons natuurlijk vanzelfsprekend
  • Wij vinden dat bouwen is vertrouwen vanaf de voorbereidingen tot en met de nazorg

Neem gerust een kijkje op mijn website www.aannemingsbedrijfnoord-zuid.nl
of neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

Met vriendelijke groeten
Aannemingsbedrijf Noord-Zuid B.V.
Ted Kraak

En tot ziens langs de lijn.

Vitaal Haarlem is de fysio partner van sv Alliance ’22. Remco van Rijn en Jelle Bleumink zijn de verzorgers van Zondag 1 Γ©n de fysiotherapeuten voor de dames- en herenselectie. Vitaal Haarlem biedt Alliance leden ook mogelijkheden voor blessure screening en behandeling. De samenwerking tussen Alliance en Vitaal Haarlem gaat verder dan voetbal. Sinds kort organiseren we met buurtorganisaties ook sport- en beweegactiviteiten voor senioren op ons complex.


Vitaal Haarlem, meer dan fysiotherapie

Om patiΓ«nten optimaal te helpen, bekijkt Vitaal Haarlem klachten van uit meerdere invalshoeken en combineert de praktijk meerdere disciplines. Naast fysiotherapie, manuele therapie en sportmassage biedt de praktijk ook leefstijl coaching en voedingsadvies. Ook wordt een vast omlijnd programma aangeboden om 10 kilo af te vallen (in 3 maanden).

De praktijk van Vitaal Haarlem is gevestigd op drie locaties:

–Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β  Vitaal Haarlem Westergracht (Menno Simonszplein 22, binnen Fit For Free)

–Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β  Vitaal Haarlem ZuidWest (Faradaystraat 2, Haarlem in het Gezondheidscentrum)

–Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β  Vitaal Haarlem Spaarneboog (Paul Krugerkade 22, binnen Fit For Free)

Openingstijden: maandag t/m donderdag 8.00 tot 21.00 uur, vrijdag 8.00 – 19.00 uur

Voor meer informatie zie www.vitaalhaarlem.nl Bellen kan ook met Remco van Rijn (06-22381915) of Jelle Bleumink

Bekijk de PDF download “Vitaal Haarlem en Alliance 22 zetten Buurt in Beweging”

Alliance is een plek waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Prestatie door plezier, en plezier door prestatie. Maar bovenal is Alliance een club waar iedereen die zich op een normale manier gedraagt en zich openstelt voor anderen van harte welkom is. Jong en oud, dik of dun, kaal of met een wetlook, student of stukadoor.

Zo hebben een aantal anderen en ik dat ervaren sinds wij vorige zomer, soms na lange verbanden bij andere clubs, terechtkwamen op het groenzwarte nest. Wij troffen een hechte club aan, met een echt verenigingsgevoel, en een selectie die dit gevoel als uithangbord van de club perfect uitdraagt. Met elkaar en voor elkaar, zo kom je het verst.

Deze uitzonderlijke teamgeest legde de basis voor de successen van het afgelopen seizoen, waarin het 2e met veel machtsvertoon kampioen werd en het 1e letterlijk in de slotminuut van het seizoen promotie wist te bewerkstelligen. Twee selectieteams die tegelijk een stap omhoog maken, dat maak je niet vaak mee.

Maar ook buiten het veld proberen we als selectie het clubgevoel op een goede manier te vertegenwoordigen. Zo assisteren selectiespelers geregeld in de kantine, hebben een aantal spelers jeugdteams onder hun hoede, speelden de spelers een grote rol in de festiviteiten rondom de feestelijke opening van het nieuwe complex, en nam een groep spelers deel aan de Grachtenloop om geld op te halen voor een project in Zimbabwe.

Een ander direct uitvloeisel van onze betrokkenheid bij de club prijkt sinds de winterstop rond het hoofdveld, toen onderstaand reclamebord onthuld werd. Sindsdien is de selectie als trotse sponsor direct verbonden aan de vereniging, om zo iets terug te kunnen doen voor iedereen die deze maakt tot wat zij is. In de hoop bovendien dat andere teams ons voorbeeld volgen. Zonder sponsoring kan de club immers niet bestaan!

De Alliance selectie is supporter van Alliance, u toch ook? Neem contact op met sponsorcommissie:
sponsor@alliance22.nl.

Namens de selectie,
Frank Verduijn

Datasign bouwt en beheerd al meer dan 15 jaar de website van Alliance ’22. Tevens verzorgen en adviseren ze in diverse IT zaken en verzorgen ook nog onze social media & online nieuwsbrieven.

Wil je ook een goede nieuwe website of webshop? Alliance ’22 beveelt Datasign van harte aan!

Datasign Websites & Webshops
Meer weten over Datasign? Bezoek dan gerust eens hun website https://www.datasign.nl/ voor alle info en bekijk ook eens hun portfolio op https://www.datasign.nl/#portfolio , wellicht wil jij ook zo’n mooie website!