Alles in gereedheid voor Kika toernooi

Vandaag - vrijdag 31 mei - start de 9e editie van het driedaagse Kika jeugdvoetbaltoernooi. We ontvangen dit weekend teams van méér dan 40 verenigingen en natuurlijk doen al onze O8 t/m O14 teams mee. Tijdens het toernooi wordt traditiegetrouw geld bij elkaar gebracht voor Kika en het onderzoek naar kinderkanker. En dit jaar hebben we een speciale gast; de junior songfestivalster Duron komt twee nummers zingen en geeft de eerste slinger aan het Rad van Fortuin voor Kika.

 

kikatoernooi2023

 

 

 

De toernooicommissie heeft een geolied wedstrijdschema verzorgd en diverse leuke activiteiten rond het veld. Met de hulp van onze (jeugd)scheidsrechters, het kantineteam, vrijwilligers en sponsoren, wordt er alles aan gedaan om het toernooi gezellig en soepel te laten verlopen. Samen met jullie sportieve enthousiasme maken we er een super leuke voetbal driedaagse van.

 

Steun Kika!

Het Alliance jeugdtoernooi is, sinds de eerste editie in 2014, verbonden met de Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). We vinden dat belangrijk, omdat niet ieder kind het geluk heeft om gezond op te groeien en onbezorgd te kunnen sporten. Sv Alliance ’22 benut het toernooi dan ook graag om de boodschap van Kika uit te dragen en geld in te zamelen voor het onderzoek naar kinderkanker om de kans op genezing te vergroten, liefst tot 100%. Een deel van de opbrengst van het toernooi gaat naar Kika. Daarnaast vragen we deelnemende teams om hun steentje bij te dragen, door bij de aanmelding op de toernooi-dag een donatie te doen. Een bijdrage van 10,- per team wordt zeer op prijs gesteld, meer mag natuurlijk ook.

 

Speciale gast: Duron

Zaterdagmiddag komt Duron – bekend van The Voice Kids en als finalist van het Junior Songfestival 2023 – twee van zijn hits zingen. Fans kunnen met hem op de foto of zijn handtekening scoren. Duron gaat ook de eerste slinger geven aan het Rad van Fortuin, dat tijdens het toernooi voor Kika draait. Het hele weekend worden loodjes voor het Rad verkocht en zijn mooie prijzen te winnen, die door diverse sponsoren voor het goede doel beschikbaar zijn gesteld.

 

Ik wens alle teams, supporter en vrijwilligers heel veel plezier. Met jullie inzet gaan we er weer een mooi toernooi van maken, voor alle voetballende jongens en meisjes én voor Kika.

 

Robert Graat (voorzitter sv Alliance ’22)