Start van het nieuwe seizoen 2024/2025

De vakantie is bijna voorbij en we beginnen weer met voetballen. In het weekend van 31 augustus en 1 september zijn er nog oefenwedstrijden en starten de eerste bekerwedstrijden voor de senioren, de week erna 7 en 8 september is de eerste competitieronde en hebben we het eerste volle voetbalweekend. Werk aan de winkel… Dit betekent dat er weer getraind gaat worden voor de meesten, we de kleding weer zullen gaan uitreiken en we starten met infoavonden. Nieuw dit jaar is ook dat we de vrijwilligersdiensten op een hele andere manier indelen. De eerste diensten zijn al gepland, maar nog niet iedereen heeft laten weten wat ze willen. 

 

Info-avonden

3 sept. 20:00 - 21:30 uur - NIEUWE LEDEN 

4 sept. 20:00 - 21:30 uur - TEAMLEIDERS 

5 sept. 20:00 - 21:30 uur - TRAINERS/COACHES  - onderbouw (JO/MO8 - JO/MO12)

9 sept. 20:00 - 21:30 uur - TRAINERS/COACHES  - bovenbouw (JO/MO13 - JO/MO19)

11 sept. 20:00 - 21:30 uur - TEAMLEIDERS


Tijdens de infoavonden geven we informatie voor de verschillende doelgroepen belangrijk is. Vooral nieuwe leden, nieuwe trainers/coaches en nieuwe teamleiders willen uitnodigen om hier naartoe te komen. Ook als je nog geen teamleider of trainer/coach bent maar daar wel interesse in hebt ben je van harte welkom. De avonden zijn in de kantine en beginnen om 20:00 uur en duren tot 21:30 uur. Je hoeft je niet vooraf op te geven. Danny van der Moot, onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding en Chris Beck, onze nieuwe Verenigingsmanager, zullen ook aanwezig zijn. 


Update Vrijwilligers


Meer informatie voor teamleiders en trainers volgt

We gaan proberen alle trainers en teamleiders te voorzien van alle benodigde informatie om op te kunnen starten, zoals wanneer je de kleding op kunt halen. Het begin van het seizoen is altijd een beetje rommelig, hou je inbox in de gaten en informeer bij je (bekende) trainers en teamleiders over de voortgang. De nieuwe lijst met contactpersonen staat online, maar nog niet alle vacatures voor trainers en coaches zijn ingevuld.


Handige links

Lijst met trainer/coaches en teamleiders: https://www.alliance22.nl/voetbal/trainers-begeleiding/cooerdinatoren-trainers-teamleiders (achter login)

Het trainingsschema: https://www.alliance22.nl/voetbal/trainingschema 

Info over vrijwilligersbeleid:  https://www.alliance22.nl/clubinfo/vrijwilligers

Speeldagen kalender: https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/28353/speeldagenkalender-veld-west-2024-2025