JO14-3 Mooie overwinning in Assendelft

De Jo14-3 vertrok rond een uurtje of 12 richting Assendelft. SVA JO14-3 was de tegenstander. Vorig seizoen speelden wij daar ook en verloren die wedstrijd op een erg slecht bespeelbaar veld. Afgelopen zaterdag stonden we op het hoofdveld geprogrammeerd.
Onder en strakke blauwe lucht 25 graden werd er 10 minuten te laat afgetrapt, de scheidsrechter was er nog niet. Na vorige week een prima oefenwedstrijd te hebben gespeeld, begonnen we ook deze wedstrijd goed, want na 5 minuten lag de bal in het netje door een mooie boogbal van Benjamin 0-1. Alle boys waren aanwezig zodat we 7 wissels op de bank hadden zitten. Niet veel later was het alweer gelijk 1-1. We verloren de controle over de wedstrijd, want halverwege de 1ste helft werd het 2-1 door niet al te best te verdedigen. Nog voor de rust kwamen toch nog op gelijke hoogte door opnieuw Benjamin. Dat werd tevens de ruststand. Er moest feller worden gespeeld, niet bang zijn voor de bal en dat we deze wedstrijd gewoon moeten gaan winnen, dat hebben we de boys in de rust meegegeven. In de rust een aantal wissels doorgevoerd. 18 spelers is prima te doen, de ene wedstrijd speel te de één wat langer dan de ander dat wordt de volgende wedstrijd gecompenseerd, dat houdt de technische leiding allemaal bij. Maar goed luttele minuten in de 2e helft en begon als wisselspeler, dit keer i.p.v op het middenveld als rechtsbuiten geposioneerd, scoorde Gijs met een mooie uithaal de 2-3, nu was het zaak om de voorsprong vast te houden, maar opnieuw lukte het niet, de 3-3 stond alweer op het scorebord. Halverwege de 2e helft scoorde Mels door goed doorzetten de 3-4, niet veel later was het Olivier die de bevrijdende 3-5 liet aantekenen. De 3-5 werd tevens de eindstand. Conclusie: een wat mindere 1ste helft en een wat betere 2e helft. De JO14-3 kon tevreden huiswaarts keren.
Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen DEM. KOM ALLEN WEER KIJKEN NAAR DE BOYS.