JO14-3: Traditie oefenwedstrijd bij DSS

De vakantie zit erop. Het voetbalseizoen gaat weer beginnen. De JO14-3 heeft als één van de weinige teams al een trainings week achter de rug met de boys die al terug waren van vakantie.

De JO14-3 bestaat dit seizoen uit maar liefst 18 spelers!!  Ieder jaar openen we het seizoen met een oefenwedstrijd tegen DSS, tegen vrijwel hetzelfde team waar we afgelopen seizoenen ook tegen speelden. Bij DSS stond de wedstrijd DSS JO14-6 - Alliance JO14-3 op het programma. We hadden deze zaterdag 14 spelers tot onze beschikking. Dit zijn altijd leuke wedstrijden van hetzelfde niveau. Iets na 10 uur trapten we af, het fanatisme druipte er van af we zagen veel mooie combinaties, de boys waren wat sterker, het bleef 15 minuten 0-0 totdat Gijs de 0-1 liet aantekenen. Het was een leuke wedstrijd, er werd prima verdedigd, de bal werd niet zomaar weggeschoten, prima werd er samengespeeld. Opnieuw was het raak door prima samenspel, 0-2 door Benjamin, dat werd ook de ruststand. De 2e helft werd DSS sterker af en toe werd het spannend voor onze eigen doel, het resulteerde niet in echte grote kansen voor DSS. Uit een prima opgezette counter scoorde Olivier de 0-3 waarna  Olivier ook nog eens de 0-4 liet noteren. DSS deed nog wat terug 1-4 waarna Tijmen de eindstand bepaalde op 1-5. We konden terug zien op een prima wedstrijd van de boys. Fanatisme, mooi samenspel dat willen we dit seizoen zien.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SVA op het programma!!  KOM ALLEN KIJKEN!!